Pe data de 16 Iulie 2015 Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane organizează în spațiul cultural Gallery vernisajul expoziției HIDDEN LANGUAGE al artistei Maria Butnaru. Expoziţia face parte din proiectul de promovare si sustinere al artistilor, proiect pentru care Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane militează, susținând rolul artistului ca factor de dezvoltare a culturii naționale.
Expoziţia este cu vânzare. Lucrările sunt expuse în premieră şi vor putea fi vizionate exclusiv în spaţiul cultural Gallery.

„Proiectul este o incursiune in lumea dansului, a sportului, o lume definita prin creativitate, libertate si frumusete.
Fiind una din cele mai vechi forme de exprimare aceasta arta reuseste sa redea prin miscarea trupului un „intreg poem” unde “ fiecare pas este un cuvant” ( Mata Hari)
Dansul este forma de comunicare intre tine si corpul tau, intre tine si ceilalti oameni.” – Maria Butnaru

In acest proiect aveti posibilitatea sa ii vedeti pe:
Antonescu Cristina – dubla campioana mondiala 2006 si 2008 la gimnastica aerobica. Maestru emerit al sportului. In prezent manager si instructor de aerobic la Viva sport.

Chirițescu Florin – absolvent al Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” Bucuresti, fost balerin al Operei Nationale si al Teatrului Național de Operetă din București. În momentul actual cursant al Conservatorului Regal de dans clasic din Madrid , iar din toamna profesor al liceului de coregrafie.

Agarici Monica-Ioana, eleva a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, in clasa a 11-a . A participat de mica la festivaluri, spectacole prin colaborare sau cu liceul si la concursuri unde a castigat mai multe premii.